The Last Survivor

The Last Survivor 2024

The Last Survivor és una nova prova dins de La Trilogia organitzada per Marc Fernández i l’equip de voluntaris de l’Associació Esportiva Camins de Pedra. 

La prova és fàcil, fer voltes en un recorregut d’uns 5,5 kms amb un desnivell positiu d’uns 173 metres.  

Hi haurà dues categories, la de dones i la d’homes.  
Per realitzar cada volta es tindrà un temps màxim de 60 minuts, els participants que no entrin a temps seran eliminats. L’últim participant de cada categoria (dones, i homes) que entri dins del temps establert també serà eliminat.  
Cada hora es donarà una nova sortida fins obtenir un guanyador de cada categoria o que no quedin participants, ja que el guanyador de cada categoria estarà obligat a realitzar una volta en solitari de la corresponent categoria.  

Lloc: Pratdip
Dia: 12/04/2024
Hora: 21:00  

Procés de preinscripció, al formulari que podreu localitzar el dia 1/12/2023 a partir de les 00:01h a la web: https://andomita.com/the-last-survivor.  
Termini per fer les preinscripcions: del dia 1/12/2023 00:01h fins el dia 2/12/2023 23:59h, només s’acceptarà una inscripció per participant, essent la vàlida la primera que es realitzi. Les inscripcions incomplertes no seran considerades vàlides, per tant caldrà anotar tots els camps obligatoris de forma correcta i vàlida, principalment telèfon i correu electrònic i evidentment el nom i cognoms.  
Procés de selecció dels participants:
El dia 3/12/2023 es publicaran les llistes per categories, la llista de dones i la llista d’homes, ordenats les i els participants per ordre d’inscripció i numerats del número 1 fins a l’últim inscrit i inscrita.  
El dia 4/12/2023 a les 19:00 h es realitzaran els dos sortejos, un per les dones i l’altre pels homes, en directe per l’instagram del Marc Fernández.  
El nombre de participants dones i homes serà proporcional al nombre de dones i homes preinscrits, essent el nombre total de participants de 100.